19. juni 2016

Louis

 

ID:19 Studentkro i Kongsberg. Vi har ukentlige kroer med forskjellig tema og innhold. Ta kontakt på Facebook ved ønske om leie!

Vi har frivillige bartendere, og hvem som helst kan kontakte oss om de ønsker å være med å gjøre Louis til et bedre sted for alle. Ønsker du kanskje å være ute på byen, uten å bruke opp stipendet, er dette en ypperlig måte å gjøre det på.

Ønsker du å bli en del av Louis styret kan det tilbys mange forskjellige arbeidsoppgaver. Det trengs alltid en Leder og Nestleder som har det overordnede blikket på oppgavene. Dette er veldig relevant for å få praktisk erfaring innenfor ledelse. Det er mulig å være bar ansvarlig, hvor du vil ha ansvaret for baren og det som tilbys av varer, ha overordnet kontroll på bartendere. Det er også en ekstremt god mulighet for å praktisere sine økonomiske talenter som økonomiansvarlig, i denne stillingen vil du være i god kontakt med høgskolen sin økonomi ansvarlig. I tillegg er det mange andre oppgave som: Markedsføring og PR, Design, Arrangementansvarlig og Innkjøpsansvarlig.