10. august 2017

Hva inneholder festivalpasset?

Inkludert i billetten:

– Samfunnsmedlemskap og Trimius medlemskap:

Gir deg rabatter på samfunnets arrangmeneter (Hemsedal, galla, skidag, skolecuper). Gir deg fri adgang på alle trimius sine idretter (basketball, baseball, kanonball, innebandy, håndball, fotball, tennis, volleyball). I tillegg til dette får du også en del rabatter butikker rundt i byn.

– Kongsberg Fargefestival

Vår egen vri på color me rad. Fargeløp på ca 4,0 km. Undervei i løpet er det forskjellige poster man løper igjennom. På postene står det folk og kaster på ekstra farge på deg. Du får hvit t-skjorte. Malingen går bort i vask.

– Houseparty

Tema er hvit, og du kler deg i hvit ( om du har). Vi setter stemningen du kommer med humøret. Festen blir holdt på byens beste lokale for house.

– Kino

Utekino utenfor musikketeateret på krona. Det blir stort lerret med like stor lyd. Høy popcorn faktor.

– Kulturarr.

Inkludert i billetten får du også gruvetur og gratis tilgang på bergverksmuseet. Perfekt for å vite litt om norske gruvetradisjoner.

– Togafest + gratis toga

Vi vet hvor stress det er å finne en toga til togafesten, så her får du med toga til togabilletten. Togaen er en av de morsomste kveldene hvor det er god stemning og alle går i toga.

– Ølsmaking

Ølsmakingen inkluderer noen bonger og et lite glass du kan beholde som suvenir. Det er mulig å kjøpe ekstra bonger på lokalet og. Det er flere av de store bryggeriene som kommer. Blandt annet aas og Nøgne.

– Hovedkonsert med Robin og Bugge

Vi har booket Robin og Bugge. De kommer og spiller. I tillegg blir det DJ før og etter. Det blir en heidundranes fest!