7. august 2017

FAQ – Ofte stilte spørsmål om Studentsamfunnet

FAQ – Ofte stilte spørsmål om Studentsamfunnet

  • Hva er forskjellen på SIK, SSN og HSN?

SIK – Studentsamfunnet i Kongsberg

SSN – Studentskipnaden i sørøst-Norge

HSN – Høyskolen i sørøst-Norge

  • Hva er studentsamfunnet?

Studentsamfunnet er en studentorganisasjon som består av studenter, og har forskjellige tilbud til studenter. Det er blant annet idrett, kro, fadderuke, hemsedalstur, galla, turgruppe, næringslivsutvalg og mye annet. Enkelt forklart er det samfunnet som organiserer det meste som skjer fra 1600-0300 hver dag.

  • Hvorfor skal jeg melde meg inn i studentsamfunnet?

Som medlem i studentsamfunnet får du mye fordeler. Allerede i fadderuken får du rabatt på alle konserter. Du får også drive med alle idrettene som Trimius har. Du får rabatt på alle turer og arrangementer i regi av samfunnet. I tillegg er det en mengde rabatter på butikker i sentrum. Så du sparer raskt inn de 400kr du bruker på medlemskapet.

  • Hva er Trimius?

Trimius er studentidretten i Kongsberg. Trimius organiserer baseball, basketball, futsal, håndball, kanonball, innebandy, tennis, squash, volleyball og en mengde friluftsturer.

  • Hva er Louis?

Louis er studentbaren i kjelleren på Pappilion. Louis har som regel åpent på torsdager og lørdager. Det er ofte quiz, beer-pong, karaoke og andre temaer. Du kan enkelt melde deg som bartender hos louis. Det er bare å sende de en melding.

  • Hvordan blir jeg barvakt?

Send Louis en melding. www.facebook.com/Louisstudentkro

  • Hva går samfunnskontigenten min til?

Kontigenten din går til veldig mye forskjellig. Det er blant annet halleie til Trimius, utstyr til Trimius, kroer, fadderuke, galla, x-russefest og skoleavslutninger.